Kara Kartal kampa girdi
Paz Ara. 28, 2008 2:15 pm
Yönetimini evinde kampa alan Başkan Yıldırım Demirören, idarecileriyle tek tek görüşüp ikinci yarı öncesinde kulüpte birliği sağlamak için çalışıyor.
‘Herkes yazıp, gelsin’
Yaptığı basın toplantısıyla gündem yaratan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, eleştirilen yönetimini toparlamak için kolları sıvadı. Dünden itibaren, idarecilerini evinde ağırlayacak olan Başkan, yöneticilerini şöyle davet etti: Belki bazılarınız konuşmakta çekinir, ya da kendini tam olarak ifade edemez. Bu nedenle herkes aklından geçenleri kağıda döküp, gelsin. Fikirlerini yazsın. Bunun içinde istifa, olağanüstü kongre kararı, görevden tek taraflı olarak ayrılma gibi konular da dahildir...
‘Kongreyi düşünmüyoruz’
2010 yılının Ocak ayında yapılacak kongre öncesinde, ortaya atılan ‘olağanüstü kongre’ iddiaları da, camiada geniş yankı uyandırdı. Tüzük gereği mevcut yönetim olağanüstü kongre kararı alsa bile, yeni oluşacak yönetim, bir yıl sonra seçime gideceği için, kısa süreliğine kulüpte görev yapabilecek. Böyle bir ortamda kongre ortamına girilmesinin kaos yaratacağından endişe duyan yöneticilerin de bu karara karşı çıktıkları bildirildi. Başkan Yıldırım Demirören de, olağanüstü kongreyi düşünmediğini belirtti.
‘Takviyeleri yapacağız’
FANATİK’e durumu değerlendiren Demirören, ortaya atılan iddiaları kesin bir dille yalanladı. Başkan, “Genel Kurul 2010’da yapılacak. Beşiktaş’ın daha iyi bir ortamda yönetilmesi için, herşeyi oturup konuşuyoruz. Ben kulüpte asla bir kaos ortamı yaratmam, oluşmasına da izin vermem. Hedefimiz, sezonu şampiyon olarak tamamlamak, gelecek sezon da ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde başarıyla temsil etmektir. Bu yolda takımımıza gereken takviyeler de yapılacaktır” dedi.