- bahar mikarKral Üye
Okul-Sınıf : şanlıurfa lisesi - 10-A
Kişisel İleti : Sizin marka oldugunuz yerde,ETİKETİ biz koyarızz!!!
Rep : 0
Tecrübe : 1058213
Geri: Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
Ptsi Ara. 22, 2008 10:12 pm
BEN DİN KÜLTÜRÜ DERSLERİNİN KALDIRILMASINDAN YANAYIM ÇÜNKÜ DİN DERSİNDE PEK İŞLEDİGİMİZ DERSLER YOK YANİ VAR AMA BİZ ONLARIN ZATEN EN İYİ ŞEKİLDE BİLİYORUZ...LİSEDE BELKİ DİN KÜLTÜRÜ DERSİ OLABİLİR...
- MisafirMisafir
Salı Ara. 30, 2008 3:59 pm
YOK YA KALDIRILMASIN.. bahar bizim bilmemiz ailemizin din bilgisi dersini bize kendileri ögretmesinden kaynaklanıyo.. ya ailesi sorumsuz olanlar ne yapsın?
- bahar mikarKral Üye
Salı Ara. 30, 2008 7:41 pm
tamam kaldirılmasın allah allah sanki benim dememle hemen kaldırdılar:D ama yanni şimdiki konularda zekat var böyle 3-5 konu daha var onlarıda biliyoruz sadece içinde böyle 1 konuyu filan bilmediklerimiz oluyo onlarıda zaten geçen yorumumun sonunda da belittigim gibi lisede ögreniriz yada yani liseye geçene kadar çoktan ögreniriz ayrıca ebrar her müslüman evladı helede bizim söledigimiz aileler bunların hepsinin bilecek kapasitede oldugunu hepimiz biliyoz..
HANİ 8 DE BİR DAHA SINAVA GİRİP LİSE SEÇME ŞANSIMIZ YOK YA ONUN YERİNE MAT FEN TÜRKÇE VEYA SOSYAL GETİRMELERİ DAHA UYGUN OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM..LİSEDE PEK ÖLE SORUNUMUZ YOK SADECE 1 YIL KAYIP YAPABİLİRLER ONUDA ZATEN YAPMAYIZDA LİSEDE DİN DERSİNİN HAFTADA 4 DERS VERİLMESİNİ İSTERDİM..LİSEDEKİNLERE DAHA YARDIMCI OLURDU...
AYRICA BU BENİM GÖRÜŞÜM YANİ
HANİ 8 DE BİR DAHA SINAVA GİRİP LİSE SEÇME ŞANSIMIZ YOK YA ONUN YERİNE MAT FEN TÜRKÇE VEYA SOSYAL GETİRMELERİ DAHA UYGUN OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM..LİSEDE PEK ÖLE SORUNUMUZ YOK SADECE 1 YIL KAYIP YAPABİLİRLER ONUDA ZATEN YAPMAYIZDA LİSEDE DİN DERSİNİN HAFTADA 4 DERS VERİLMESİNİ İSTERDİM..LİSEDEKİNLERE DAHA YARDIMCI OLURDU...
AYRICA BU BENİM GÖRÜŞÜM YANİ
- emreÖzel Üye
Okul-Sınıf : Hatice Gelener İlk Öğretim Okulu 8/B
Tecrübe : 58162
Perş. Ocak 01, 2009 8:46 am
EBRAR ÖĞRENMEK İSTEYEN İSTEDİĞİ YERDEN ÖĞRENİR VEDE AİLESİ DİNİ ÖĞRETMİYORSA SATEN O MÜSLÜMAN DEİLDİR
- Hatice Kübra TekPaylaşımcı Üye
Okul-Sınıf : HATİCE GELENER İ.Ö.O 8/D
Tecrübe : 57936
Salı Şub. 03, 2009 8:22 am
kaldırılmasın çünkü bir müslümanın öğrenmesi gereken en önmeli derslerden biridir.artık sbs dede çıkıyor ve biz istesek bile kaldırmazlar...
- MisafirMisafir
Paz Şub. 08, 2009 4:18 pm
ya bi yorum yaptım ne öle üstüme gelionuz kokrtum.. TIRSTIM VALLAHHH! neyse.. bencede kaldırılırsa sbsde din dersi çıkıyo yapamayız..
- bahar mikarKral Üye
Paz Şub. 08, 2009 7:47 pm
yanında sosyal da çıkıyo..zaten bunların hepsi birbiriyle baglantılı kaldırılsa bile sbsde de onlar kaldırılır zaten otomotikmen... ayrıca tırsmana gerek yok..sadece yorum tamam sakin ol SADECE YORUMMM
- orhan YİLDİRİMÜye
Okul-Sınıf : Hatice Gelener - 8/B
Rep : 2
Tecrübe : 58193
Cuma Şub. 20, 2009 1:47 pm
arkadaslar o anketi kim yapmişsaa aksam uyuyamaz haa o nebiçim sey yawwww bu millet kafayi yemişşşş din kültürü dersi kaldirilmi hiç kaldirilsa ben izin vermem hahahahahad::d:d:d:d
- orhan YİLDİRİMÜye
Okul-Sınıf : Hatice Gelener - 8/B
Rep : 2
Tecrübe : 58193
Cuma Şub. 20, 2009 1:50 pm
EMRE VE BAHAR SANKİ SİZİN DEDİKLERİNİZLE KAPANACAK KAFANİZİ KULLANİN BU İSİN ARKASİNDAA DEVLET VAR ARTİ MİLLET VARR GÜLÜMMM:D:D SİZ COK TURK SİNEMASİ İZLİYORSUNUZZ******
- bahar mikarKral Üye
Cuma Şub. 20, 2009 7:30 pm
e zaten bunların hepsi yorum orhan...bizim yorumlarımızla din kült.nü kaldıracaklarını kim söledi...zaten ben en baştan dedim...BUNLARIN HEPSİ BİR YORUMDAN İBARET.. ayrıca bu aralar türk sineması izledigimi hiç hatırlamıyorum