Hatice Gelener Ilk Ogretim Okulu
Daha İyi Hizmet Alabilmeniz İçin Üye Olunuz...

Join the forum, it's quick and easy

Daha İyi Hizmet Alabilmeniz İçin Üye Olunuz...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Anonymous
Misafir
Misafir

Kendinize Özgü Korkulu ve Garip Olaylarınız... Empty Kendinize Özgü Korkulu ve Garip Olaylarınız...

C.tesi Ara. 20, 2008 9:09 pm
Size Ait korku garip olaylarnızı burda paylaşın....
Anonymous
Misafir
Misafir

Kendinize Özgü Korkulu ve Garip Olaylarınız... Empty Geri: Kendinize Özgü Korkulu ve Garip Olaylarınız...

C.tesi Ara. 20, 2008 9:09 pm
İlk ben yazıyım.eski okulumda kızılay haftası için okul bahçesinde tören vardı ve biz de aşağı inmek için sıra olurken bir arkadaşım dedi ki öğretmen gelince sıra olcakmışız dedi bizde tamam dedik.Ben sıramda ayakta duruyordum yani sırama yaslanıyordum ağzımda da şeker vardı.Kendi kendime şekerimi bitiriyimde su içiyim dedim ve su şişesine baktım.Su şişesi çantanın sol tarafındaydı.Şekeri yerken gözüm dalmış.Sonra şekerim bitince silkelendim.Ve su içmek için çantaya baktığımda ne göriyim su şişesi çantanın sağ tarafına geçmiş.

Şimdi siz sınıftan biri değiştirmiştir diyceksiniz ama imkanı yok çünkü benim çantama kimse dokunmamıştı dokunsaydı yanımdaki arkadaşım söylerdi(çünkü o benim eşyalarımı korur).
bahar mikar
bahar mikar
Kral Üye
Kral Üye
Kadın
Okul-Sınıf : şanlıurfa lisesi - 10-A
Kişisel İleti : Sizin marka oldugunuz yerde,ETİKETİ biz koyarızz!!!
Rep : 0
Tecrübe : 1058213

Kendinize Özgü Korkulu ve Garip Olaylarınız... Empty Geri: Kendinize Özgü Korkulu ve Garip Olaylarınız...

C.tesi Şub. 14, 2009 10:41 am
GERÇEKTEN BAŞIMA GELLDİİİ...
geçen yıl yaz tatilinde babamla halamlara kahvaltıya gittik...sonra ordaki arkadaşımız bizi dogum gününe davet etti.biz dogum gününde kaç kişi olacagımızı sorduk arkadaşımız yani mervede sadece siz(halamkızı ''hakime'' ve ben)ben ve diger arkadaşımız sultanında olacagını söledi...biz bizeyiz dedi..bizim 4 ümüz grubuzdur...neyse merve eve gitti benle halam kızı hediye almaya gittik..işimiz bitince mervelere gittik sonra sultanda geldi..4 ümüzx pastalarımızı yedikten ve dans ettikten sonra ne yapalım ne edelim derken...nette bir olaya rasladıkk..ne dersiniz CİN ÇAGIRMA olayları neyse herşeyi kurduk filan çagırcazz..ev boş oldugundan korktukk ve balkonda oturup çagırdıkk çagırdıktan sonra mervenin kardeşi aglıyarak kolu kırıldıgı için yukarı çıkıyodu..ve heme sonra karşımızda bir bayan cam siler sandalyenin içine düştü..(gitti fıstık gibi sandalye:D)ve hemen sonra bir rüzgar bastırdı ve fincanımız yere düşüp kırıldı biz büyük bir hızla eşyalrımızı toplayııp parka ndik orda da çagırmaya devap ettik ordaki bir kaç çocuk biz dalga geçiyodu ve biz yine devam ettik çocuklara ne oldu dersinizz...daha biz bişeyi anlıyamadan çocukların kafalarından düştükleri için kan akıyoduuuuu.......

ÇOOOOOOKKKK tırstıkkkk...ve o günden sonrada hiç öle bişey yapmadıkkk..
bahar mikar
bahar mikar
Kral Üye
Kral Üye
Kadın
Okul-Sınıf : şanlıurfa lisesi - 10-A
Kişisel İleti : Sizin marka oldugunuz yerde,ETİKETİ biz koyarızz!!!
Rep : 0
Tecrübe : 1058213

Ptsi Şub. 16, 2009 3:34 pm
aman denemeyin..O OLAYDAN SONRA BAYA BİR ARAŞTIRMA YAPTIM ŞU 3 HAFLİLER BAZEN ÇAGIRILDIKLARI YERE MUSALLAT OLUP HİÇ GİTMEDİKLERİ BİLE oluyomuşş...hatta bir tanıdık evin penceresinden atlamış...aman BEN YAPTIM SİZ EYLEMEYİN BU KADAR TEKLİKELİ BU İŞ ..GERÇEKTEN....
Anonymous
Misafir
Misafir

Çarş. Mayıs 20, 2009 11:19 pm
bu olayı anlatmıştın daha öncee... süper korkmuşsunuzdur Smile