Hatice Gelener Ilk Ogretim Okulu
Daha İyi Hizmet Alabilmeniz İçin Üye Olunuz...

Join the forum, it's quick and easy

Daha İyi Hizmet Alabilmeniz İçin Üye Olunuz...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Anonymous
Misafir
Misafir

Burun Karıştırın + Pislikleri Yiyin Empty Burun Karıştırın + Pislikleri Yiyin

C.tesi Ara. 20, 2008 9:03 pm
igrenç bisey ben hayatta yapmam ıyykkk Mad

BURUN KARIŞTIRMAK SAĞLIK AÇISINDAN FAYDALIYMIŞ MEĞER

Toplumda hoş karşılanmadığı için engellenen "hap yapma", bilim adamları tarafından yararlı bir eylem olarak açıklandı. Hatta, burundan çıkarılan atıkların israf edilmemesi ve yenmesi gerekiyor! Avusturya'daki Innsbruck Üniversitesi akciğer hastalıkları uzmanı Doktor Friedrich Bischinger, toplumda ayıplanan burun karıştırma sırasında bu organdan çıkarılanların vucüttaki mikroplara karşı koyan etkili bir ilaç oldugunu söyledi..

çocukları engellemeyin

Özellikle çocukların burunlarını karıştırmalarına engel olunmaması gerektiğini söyleyen Bischinger, "Burun karıştırmak otomatik bir reflekstir.Bischinger, "Burun karıştırmak otomatik bir reflekstir hatta içinden çıkanlarda vücuttaki mikroplara karşı koyan etkili bir ilaçtır

yenmesinde sanıldığı gibi zarar değil yarar vardır" diye konuştu.

Mendilden daha etkili
Burnun parmakla karıştırılmasının "mekanik bir temizlik" olduğunu belirten Doktor Bischinger, parmakla yapılan temizliğin mendille yapılandan daha etkili olduğunu söyledi.
emre
Özel Üye
Özel Üye
Erkek
Okul-Sınıf : Hatice Gelener İlk Öğretim Okulu 8/B
Rep : 0
Tecrübe : 58202

Burun Karıştırın + Pislikleri Yiyin Empty Geri: Burun Karıştırın + Pislikleri Yiyin

Salı Ara. 30, 2008 10:07 pm
ebrar acıktığın da yaptığı şeyi başlık ismi koymuş