Hatice Gelener Ilk Ogretim Okulu
Daha İyi Hizmet Alabilmeniz İçin Üye Olunuz...

Join the forum, it's quick and easy

Daha İyi Hizmet Alabilmeniz İçin Üye Olunuz...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

mehmetyesil
mehmetyesil
Administrator
Administrator
Erkek
Okul-Sınıf : Akabe Toki Lisesi
Kişisel İleti : Sailor
Rep : 0
Tecrübe : 2147542007

Fenerbahçe XP Teması Empty Fenerbahçe XP Teması

C.tesi Ara. 20, 2008 7:19 pm
Windows için Fenerbahçe XP Teması Emrah isimli renktaşımız tarafından hazırlanmıştır. Tema gayet başarılı olduğu için web ekibimiz geliştirmeye yada yeni versiyon oluşturmaya şuan için ihtiyaç duymamıştır. Her Fenerbahçelinin ulaşması için sayfalarımızda yayınlıyoruz. Windows XP ile uyumludur Vista’da çalışmaz.

Fenerbahçe XP Teması 2698o9tf0oz9ati3

Bu tema Windowblinds 4.5+ sürümleriyle çalışmaktadır. İlk önce bu programı kurmanız gerekiyor.

İndirmek İçin Tıkla...!

Programı kurduktan sonra serial numarası isteyecektir.İndirdiğiniz program klasörünün içinde Crack dosyasına tıklayarak sorunu halledebilirsiniz. Bilgisayarınızı tekrar başlattıktan sonra WindowBlinds çalışır hale gelecektir. Bunları yaptıktan sonra indirdiğiniz tema dosyasını rar’dan çıkartıp C:\Program Files\Stardock\Object Desktop\WindowBlinds klasörünün içine kopyalayın. Daha sonra WindowBlinds dosyasını çalıştırın. Oradan ”rebuild list” e tıkayıp‚ altta çıkan skinlerden FENERBAHCE_WB SKIN in üzerine çift tıklayın.. Temanız yüklenmiş olacaktır...

İndirmek İçin Tıkla...!

Rapid Shareden Dosya İndirmeyi Bilmiyorsan :

Fenerbahçe XP Teması Rapid